El grup badaloní Jolly Jumper estrena nova veu i nou projecte

  0
  20
  jolly jumper sara rius.JPG

  26/11/2014 – La seva nova campanya promocional Jolly Jumper – 141114 llança una nova imatge de la banda amb la reedició del tema Sallie, interpretada pel nou vocalista.

  El grup Jolly Jumper, originat a Badalona, ha presentat aquest novembre la seva nova veu, José Ventura, i el seu nou projecte musical. Després de Girando el Mundo i una gira amb més de 60 concerts arreu d’Espanya, la banda ha continuat la seva evolució musical, així com de gestió. I és que els seus membres han creat la productora Aupamusic, amb la que poder autogestionar els moviments del grup i altres aspectes vinculats a la cultura i la música.

   

  La seva nova campanya promocional Jolly Jumper – 141114 llança una nova imatge de la banda amb la reedició del tema Sallie, interpretada pel nou vocalista. Tanmateix, han gravat un spot a la fàbrica d’Anís del Mono i tot plegat es pot trobar en les renovades pàgines web i xarxes socials. Jolly Jumper prepara una llarga gira durant el 2015, amb noves composicions arran de la incorporació de Ventura. Els integrants expliquen que estan començant a tancar la seva presència a diferents sales i festivals d’Espanya i que tenen intenció de portar el seu so a Amèrica.