Podemos Badalona, immers en un procés per escollir cap visible i un consell ciutadà

  0
  podemos.JPG

  26/11/2014 – El 2 de gener es donaran a conèixer els resultats i es constituirà de forma definitiva el cercle badaloní de Podemos; la formació ja compta amb més de 1.000 afiliats a la ciutat.

  Podemos Badalona s’ha posat mans a l’obra i vol comença a madurar. El cercle local es troba ja immers en un procés constituent per a escollir el cap visible de la formació a Badalona i els 17 membres que composaran el consell ciutadà i l’executiva del partit a la ciutat.

   

  Des del passat 16 de novembre i fins al 5 de desembre, està obert el període de presentació de candidatures, que del 6 al 25 de decembre podran desenvolupar la seva particular campanya. Del 26 al 30 de desembre es duran a terme les votacions a través de la plataforma web oficial de Podemos (participa.podemos.info) o de l’aplicació mòbil per a particiopar. El 2 de gener es donaran a conèixer els resultats i es constituirà de forma definitiva el cercle badaloní de Podemos.

   

  Recordem que la formació de Pablo Iglesias es va presentar a Badalona a finals del passat mes de juny. Des de llavors han organitzat una dotzena d’assembleas i trobades arreu de la ciutat. Fins al dia 15 de novembre, abans de començar amb la presentació de candidatures, comptaven ja amb més de 1.000 afiliats a Badalona.