El Grup La Pau aconsegueix revalidar la gestió d’ambulàncies al Barcelonès Nord i Maresme

  0
  la pau.jpg

  08/04/2015 –  La cooperativa d’ambulàncies Grup La Pau ha aconseguit fer-se, finalment, amb el lot G del concurs de transport sanitari en la modalitat urgent i no urgent convocat pel Servei Català de la Salut (CatSalut) i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

  La cooperativa d’ambulàncies Grup La Pau ha aconseguit fer-se, finalment, amb el lot G del concurs de transport sanitari en la modalitat urgent i no urgent convocat pel Servei Català de la Salut (CatSalut) i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb una durada inicial de 6 anys prorrogable fins a un màxim de 10 (sota la fórmula 6+1+1+1+1), Grup La Pau gestionarà el transport sanitari del Barcelonès Nord i el Maresme juntament amb Transport Sanitari de Catalunya (TSC). El pressupost de licitació anual del lot G és de 17.296.459,84 €. Arran de la resolució final del concurs públic més important de la legislatura (contempla un pressupost de 2.000 milions d’euros en els propers deu anys), la cooperativa badalonina ha aconseguit revalidar la seva àrea d’influència i la seva activitat.

   

  La decisió final és una gran notícia per a l’empresa de transports sanitaris, que, com molts altres grups locals històrics, va témer poder perdre l’adjudicació després que l’obertura d’ofertes del concurs apuntés com a guanyadores, sobre tot, a la multinacional danesa Falck i Transports Sanitaris de Catalunya, propietat d’un fons d’inversió italià. Llavors, algunes d’aquestes societats van decidir interposar els recursos adients per recórrer la decisió i iniciar una ‘batalla’ legal. La revisió i anàlisi de totes les ofertes, finalment, li han valgut a La Pau la revalidació del servei.

   

  “Ha sigut un concurs molt complex i amb una forta competència però estem satisfets perquè continuarem prestant serveis de transport sanitari en un territori on comptem amb una àmplia i dilatada experiència com és el Maresme i el Barcelonès Nord”, explica el president de Grup La Pau, Frederic Torrent. I afegeix que des de l’entitat badalonina es continuarà centrant tots els esforços per prestar “un servei assistencial de qualitat als usuaris”. En aquesta línia, i segons l’oferta presentada per la UTE Grup La Pau – TSC, la cooperativa ha adquirit 54 vehicles.