Podi històric del CTT Badalona al Campionat de Catalunya Absolut

0
    28

08/04/2015 – Les tres parelles badalonines van accedir als vuitens de finals i la formada per Bocanegra i Navarro va arribar a semifinals, aconseguint així el primer podi de la història del CTT Badalona.

El passat cap de setmana es va disputar a Calella el Campionat de Catalunya Absolut de Tennis Taula amb la participació del Club Tennis Taula Badalona, tot just per segona vegada a la història.

L'equip badaloní no va poder superar la fase de grups al cedir amb el futur campió, el CTT Borges, per 3 a 0 i amb els Falcons de Sabadell en un partit molt ajustat.

En individuals, C. Sànchez, A. Fernàndez i M. Serra van superar la fase de grups, caient eliminats a setzens de final davant Brugada, Latorre i Peral, respectivament.

Pel que fa a la prova de dobles, les tres parelles badalonines van accedir als vuitens de finals, enfrontant-se dues de les parelles entre elles. La formada per P. Navarro i À. Bocanegra va arribar a semifinals, aconseguint així el primer podi de la història del CTT Badalona en uns Campionats de Catalunya Absoluts.