El Grup Lago inaugura una nova clínica al barri del Centre

  0
  _DSC8676.jpg

  29/01/2016 – La nova clínica, de més de 300 metres quadrats, ofereix tots els tractaments realitzats per un expert equip de 10 doctors i professionals, especialitzats que garanteixen la qualitat dels serveis de més de 30 anys d'experiència.

  El nou espai, situat en el 127 de l'avinguda de Martí Pujol, es troba en una de les principals arteries comercials de Badalona. És el cinquè centre del grup (fundat en 1983), després de les tres clíniques de Medicina Estètica Lago i el saló de bellesa Luisa Lago Bcn.

   

  El Grup Lago compta amb una de les més completes plataformes de depilació làser d'Espanya, amb 12 equips de Díode, Soprano i Alexandrita. Un qualificat equip professional de metges i sanitaris treballen diàriament per oferir els tractaments més innovadors en remodelació corporal, antiaging facial i eliminació de varius. Els centres compten amb aparells metge-estètics d'última generació com làser vascular, radiofreqüència tripolar, ultralipocavitació, lipolàser, ICOONE o LPG.

   

  En aquesta nova clínica, de més de 300 metres quadrats, s'ofereixen tots els tractaments del Grup Lago (botox, remodelació de llavis, cirurgia plàstica, micropigmentació i mesoteràpia facial, entre altres), realitzats per un expert equip de 10 doctors i professionals especialitzats, que garanteixen l'extraordinària qualitat dels serveis. Gràcies a aquesta nova obertura, el Grup Lago es consolida amb un dels referents en el sector de la medicina estètica i del benestar a Barcelona, amb més de 30 anys d'experiència.