El grup T.A.3 porta a l’Espai Betúlia una adaptació teatral de ‘El sexe dels àngels’

  0
  26

  22/05/2013 – L'equipament badaloní acollirà una representació doble, avui i demà a les 20h, i un col·loqui posterior aquest vespre després de la primera funció.

  El grup T.A.3 (Teatres) porta a l’Espai Betúlia la setmana vinent la funció Lleonard i la Castellona en sessió doble: dimecres i dijous a les 20h.

  Lleonard i la Castellona és una adaptació escènica del capítol "La Castellona" de la coneguda novel·la de Terenci Moix El sexe dels àngels. Una novel·la que l’autor va dedicar a dues dones que havien estat especialment importants en la seva vida: Maria Levy de Bofill i Maria Aurèlia Capmany. Precisament en el personatge de la Castellona d'aquest espectacle es poden copsar amb facilitat alguns dels trets de la Capmany dels anys 70, amiga, mestra i consellera del jove Terenci Moix.

  T. A. 3 està format per Anna Calatayud Casas –actriu-, Albert Ibañez Domènec -director, dramaturg i actor- i Jordi Pellejero Monells -compositor i pianista-. En acabar la representació del dimecres, els que ho desitgin poden assistir a un col·loqui posterior.