L’Institut Badalona VII reivindica les energies renovables

  0
  b7.JPG

  22/05/2013 – El centre docent celebra avui la 7a edició de les Jornades d'energies renovables i medi ambient; l'institut ha estat guardonat amb el Premi Escoles Verdes 2012 de la Generalitat.

  El dimecres 22 de maig tindrà lloc la 7a edició de les Jornades d’energies renovables i medi ambient a l’Institut Badalona VII. Al llarg del matí s’organitzaran diferents activitats que tenen com a principals objectius fomentar el coneixement de les energies renovables, la defensa del medi ambient i promoure la millora de les competències comunicatives i la participació de l'alumnat.

   

  Entre l’oferta de tallers d’aquesta edició destaquen els dedicats al cotxe elèctric, el canvi climàtic, l’eficiència energètica , les aplicacions de les plantes aromàtiques o l’elaboració de peces de bijuteria amb materials reciclats. Al migdia es prepararà un esmorzar utilitzant cuines solars.

   

  L'Institut Badalona VII ha estat guardonat amb el Premi Escoles Verdes 2012 atorgat pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Aquest guardó vol impulsar el reconeixement públic a iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat