El Jamones Centelles guanya el pols a Casagemes (5-6)

0
    24

16/12/2014 – Els de Carles Ventura perden contra el segon classificat de la lliga acusant el gran nombre de baixes sofertes.

El Futsal Iris Badalona afrontava la dotzena jornada del campionat amb les absències per sanció de Jordio i Eric, fet que va obligar Carles Ventura a cridar a Marcel, del filial, i a Sergio, del juvenil. L’Iris Sol va sortir a mossegar des de l’inici, amb un plantejament ben definit: pressionar al rival en camp contrari.

Víctor avançava als locals de seguida amb un fort xut que es colava per l’escaire de la porteria del Centelles (2’). A mesura que avançaven els minuts, els osonencs es van anar desempallegant de la pressió badalonina i, després de diversos avisos, Alexis era superat en una rematada de Joaquín (9’).

Amb l’empat, el ritme del partit seguiria sent fluid i Fede tornaria a avançar als verds, un cop superat l’equador del primer temps (11’).

El Centelles reaccionava de nou amb un gol de Jaume, qui aprofitava un error de marca per establir el 2 a 2 (16’). Just quan el primer temps semblava vist per sentència, Santy recuperava una última pilota i la transformava en gol (3-2).

Els primers compassos de la segona part van ser la clau del partit. El Jamones Centelles va sortir amb molta intensitat i, en només tres minuts, Jaume va perforar fins a tres vegades la porteria local (3-5). Tot i tenir el marcador desfavorable, el Futsal Iris van tirar d’ofici per escurçar distàncies, amb una rematada des del segon pal del capità Ricard Fontrodona (26’).

Després del 4 a 6, els visitants van trenar una nova jugada d’atac que acabaria en gol (29’). La renda del Centelles es veia incrementada i l’Iris havia d’arriscar amb el porter jugador.

Santy anotaria el 5 a 6 a dos minuts pel final del partit (38’), però el conjunt de Carles Ventura va desaprofitar diverses arribades en superioritat per empatar o inclús endur-se els tres punts.

Tot i perdre, l’Iris Sol Casagemes va demostrar que és capaç de competir contra tot un segon classificat malgrat les baixes de jugadors importants. Amb dos partits pendents per disputar, els badalonins són tretzens amb 10 punts.

Dissabte vinent, els verds jugaran a la pista del Palafrugell (19:30h), mentre que diumenge recuperaran un dels duels ajornats visitant al Premià de Dalt (16:30h).