L’aturada no senta bé als equips de Copa

0
    26

16/12/2014 – Tots quatre han perdut aquesta setmana, amb derrotes sorprenents com la del Círcol contra el penúltim o la remuntada desaprofitada del Sant Josep després d'un parcial de 1 a 19.

Correctiu del Círcol davant el penúltim classificat

Sorprenent derrota del Círcol a la pista d’un Sese penúltim classificat,  per 17 punts de diferència.

La intensitat i l’agressivitat dels locals van sorprendre el Círcol, que en cap moment va poder controlar el partit. Tot i així, el primer quart va acabar igualat (17-16).

Al segon quart, l’equip només va poder anotar 4 punts davant la pressió a tota la pista dels locals. El domini del rebot i la confiança en atac del Sese van fer que al descans el marcador fos 38-20 amb una cistella sobre la botzina.

A la represa, el Círcol va intentar entrar al partit i amb dos bons minuts va reduir la diferència fins els 10 punts, però les males seleccions de tir van fer impossible reduir més el desavantatge, que a l’últim quart va arribar a ser de 20 punts.

El Círcol es va quedar en 48 punts i cap jugador en va anotar més de 10.

El correctiu ha de servir per reaccionar aquest dissabte a casa contra el líder, el Grup Barna, diumenge a les 17.45h. L’objectiu és recuperar la bona línia dels últims partits i aconseguir una victòria important contra un dels equips més potents del grup.

El Sant Josep remunta amb un parcial de 1-19 però no sentencia

L’equip va sortir amb poca disciplina defensiva que permetia tirs fàcils al Sedis i que els donava els primers avantatges (23-17).

Al segon quart, els groc i liles van ajustar la defensa però al descans els locals seguien dominant el marcador (43-37).

El Sant Josep tenia molt marge de millora a la segona part, però es van repetir els errors i el Sedis va agafar una màxima avantatge de 17 punts  (61-44).

A partir d’aquí, arriba la reacció donant-li la volta al marcador per posar-se un punt amunt  a 6 minuts del final, gràcies a un parcial de 1 a 19.

Però fet el més complicat, el Sant Josep no va poder mantenir el nivell i l’encert va fallar tot i tenir bones posicions de tir. Els 4 punts anotats als últims minuts van donar la victòria als locals (73-67).

Diumenge a les 17.30h, intentaran acomiadar l’any amb una victòria a casa contra el Sese.

La Minguella topa contra la zona del Grup Barna

Els dos equips van estar encertats en l’intercanvi de cistelles del primer quart, arribant al 24-20, tot i els intents de frenar el rival des de la defensa.

De fet, al segon parcial, l’objectiu era donar un pas més en defensa per aturar al rival. La pressió dels blaus a tota la pista va provocar errors en els locals, que tot i així, es recuperaven amb un parell de triples per seguir dominant al descans (43-39).

A la represa, el Grup Barna va apostar per una zona 3-2, amb la línia exterior molt oberta, que la Minguella va ser incapaç d’atacar, i l’avantatge augmentava una mica més (57-49).

Els intents de trencar la zona rival a l’últim període no van funcionar i l’equip sempre va anar a remolc fins el 45-61 final.

És la tercera derrota consecutiva de la Minguella que afronta una setmana important. Dijous a les 20.45 juguen a Casagemes el partit aplaçat contra el Sese. I dissabte tornen a jugar a casa a les 18h contra el Ramon Llull en l’últim partit de l’any.

El Natzaret torna a perdre a casa

Els errors inicials per part dels dos equips feia preveure un partit travat i amb pocs punts. Tot i els primers avantatges (2-9) va ser el Castellbisbal el que portava la iniciativa al marcador i el Natzaret el que intentava aturar l’encert amb diferents variants defensives.

En defensa van aconseguir aturar el rival, però el desencert en atac, amb els triples fallats i les pilotes perdudes, va fer que el Castellbisbal arribés per davant al descans (24-27) sense fer un gran partit.

A la represa, el Natzaret segueix estan dins el partit fins que els visitants van obrir una escletxa de 8 punts en dos bons minuts, que seria ja definitiva, i que augmentaria fins el 40-53.

Només Albert Riera amb 15 punts va intentar tirar de l’equip.

El derbi a la pista de la Ubsa, el dissabte a les 19.30h,és l’últim partit abans de l’aturada de Nadal, que ha de servir a l’equip per reajustar totes les peces.