El jardí de les papallones de Ca l’Arnús es converteix en una emissora de ràdio

  0
  Jardí papallones - hotel insectes.JPG

  19/07/2014 – Dissabte, 19 de juliol, de 9 a 13 hores, una part del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es convertirà en una estació de ràdio gràcies a l’activitat ‘Muntatge d’una emissora de radio a l’aula del jardí de les papallones.

  Dissabte, 19 de juliol, de 9 a 13 hores, una part del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es convertirà en una estació de ràdio gràcies a l’activitat ‘Muntatge d’una emissora de radio a l’aula del jardí de les papallones. La Unió de Radioaficionats de Badalona muntarà una emissora a l’aula del jardí de les papallones de Ca l’Arnús i l’activaran amb la referència MVB-1461 per tal de donar a conèixer aquest espai a tots els radioaficionats. Alhora, tothom que vulgui podrà anar a veure com es desenvolupa l’activitat i conèixer de primera mà aquesta afició tan popular arreu del món.

   

  El jardí de les papallones és un espai del parc on hi ha plantades espècies vegetals que afavoreixen la presència de papallones i ajuden a la seva alimentació i reproducció.

   

  Aquesta activitat està promoguda per l’Ajuntament de Badalona i va a càrrec de la Unió de Radioaficionats de Badalona. Per a aquesta activitat no cal fer inscripció prèvia. Per a més informació podeu trucar l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89.