El Port ofereix un cap de setmana de dansa, música i gastronomia

  0
  nits al port.JPG

  18/07/2014 – Aquest divendres i dissabte, 18 i 19, el Port s’omplirà de música i dansa; tot plegat, acompanyat d’una nodrida oferta gastronòmica que començarà a les vuit de la tarda tots dos dies

  El Port de Badalona va engegar l’any passat una iniciativa cultural i gastronòmica per donar vida a l’equipament portuari durant algunes nits d’estiu. L’esdeveniment, anomenat Nits al Port, va tenir un gran “èxit”, segons els seus organitzadors, que enguany impulsen la segona edició. El passat divendres dia 4, el certamen va donar el tret de sortida amb una nit que va comptar amb les actuacions d’un grup d’havaneres i de l’Esbart Sant Jordi. És aquest cap de setmana, però, quan aquesta segona edició ofereix el plat fort.

   

  Aquest divendres i dissabte, 18 i 19, el Port s’omplirà de música i dansa. Divendres, a partir de les 22h, els assistents podran gaudir d’òpera i ballet. Dissabte, des de les 21.30h, tindran lloc diferents actuacions de música i balls populars. Tot plegat, acompanyat d’una nodrida oferta gastronòmica que començarà a les vuit de la tarda tots dos dies. Cal recordar que, amb motiu de les Nits al Port, l’aparcament de l’equipament serà gratuït.

   

  La 2ª edició de les Nits al Port estan organitzades des de Marina Badalona, amb el recolzament de l’Ajuntament i diverses entitats culturals de la ciutat i sota la direcció artística de Marisa Yudes.