El Jove Ballet Clàssic de Badalona escenifica ‘La Sylphide’ al Zorrilla

  0
  ballet.png

  13/12/2013 – Es tracta d’una joia del ballet romàntic que forma part del repertori de les companyies més importants del món.

  El Jove Ballet Clàssic de Badalona interpretarà aquest dissabte La Sylphide al Teatre Zorrilla (21h), on també participarà l’escola de dansa local Maria Yudes, entre d’altres mestres de dansa i artistes. Es tracta d’una joia del ballet romàntic que forma part del repertori de les companyies més importants del món.

   

  L’acció està ambientada en un petit poble escocès i el bosc que l’envolta. La història d’amor entre un jove escocès, a punt de casar-se, i una criatura etèria, que només ell veu, és l’argument d’aquest obra que va significar la primera vegada que es va utilitzar la tècnica de puntes i va representar la culminació de les sabatilles de ballet.

  Fetilleres i sílfides seran les protagonistes d’aquesta posada en escena del Jove Ballet Clàssic de Badalona que, una vegada més, ens oferiran el treball, conjunt i continuat, d’una companyia de dansa que funciona des del 1997. Un drama romàntic amb un final apassionant.