El Joventut femení cau al derbi contra un Sant Adrià molt més endollat (75-50)

0
    39
    M.E
    El Joventut Femení va patir al poliesportiu Ricart la quarta derrota seguida al derbi comarcal davant l’Snatt’s Femení Santi Adrià. Si a l’enfrontament de la primera volta va vèncer l’equip verd-i-negre, en aquesta ocasió va ser el conjunt lila qui va liderar un guió de matx diferent, amb alternatives en defensa per unes badalonines que van sobreviure gràcies a Dautovic (16-14).
    Al segon quart, les de Dani Joé se van minimitzar Minata Keita i es van exhibir per a assolir un +15 al descans (39-24). Tot i la cerca de solucions, el festival adrianenc s’allargava sense fi, liderades per unes espectaculars Sarah Saba i Marina Vallès (59-32).
    Res a fer per part de l’equip de Guillem Abelló, que veia com deixaven enrere la possibilitat de mantenir l’averatge particular (75-50).
    Bon partit lila i derrota verd-i-negra 75 a 50 en un matx que cal deixar enrere a partir de dilluns i començar a pensar en el partit davant l’Andratx de la propera jornada.