Cap a Madrid amb una victòria a Múrcia (84-91)

0
    17
    UCAM / ACB Photo

Tot i que la Copa del Rei era a l’horitzó verd-i-negra, el Joventut havia de resoldre prèviament la seva jornada ACB contra l’UCAM Murcia. Un enfrontament contra un dels rivals directes a la classificació.

El conjunt de Sito Alonso va tornar a posar prova la fortalesa defensiva de la Penya durant el primer temps però a mesura que va avançar el partit, l’equip de Carles Duran va fer un pas endavant, liderat per López – Aróstegui, Ante Tomic, Ferran Bassas i Vladirmir Brodziansky.

Des de l’inici, la Penya va començar a liderar el marcador, gràcies a una gran actuació de López – Aróstegui. Una més. I ja en van…ni se sap (21-22). Encara més anivellat va ser el segon quart, amb un intercanvi constant de cistelles i el partit que s’anivellava abans de marxar ambdós conjunts a vestidors (42-44).

A la represa, la Penya va recuperar el lideratge i amb un triple de López-Arostegui, va situar una màxima de 10 punts (48-58). Aquesta, amb Bassas i Tomic al capdavant, va augmentar a 13 punts de marge  (53-66), però l’UCAM va escurçar la diferència abans d’iniciar-se el darrer temps (63-68).

Vladimir Brodziansky va augmentar el ritme al quart definitiu (67-76) i la Penya va aconseguir confirmar la dotzena victòria de la temporada en un partit de menys a més. Sense oferir un gran espectacle però suficient però mantenir-se entre les vuit primeres posicions.

Ante Tomic va liderar l’equip amb 28 de valoració, 18 punts, 9 rebots i 5 assistències. Seguit per Vladimir Brodziansky (16 punts i 7 rebots) i Xabi López-Arostegui (17 punts i 7 rebots) amb 26 de valoració.
    El proper partit de lliga serà el 27 de febrer a l’Olímpic contra el FC Barcelona.