El Joventut femení es queda a les portes d’una remuntada èpica (55 a 65)

0
    43
    j2.JPG

03/02/2014
    Les verd-i-negres van remuntar-li 22 punts a l'Unigirona B, que només ha perdut 2 partits en el que va de lliga

El Joventut femení va arribar al tram final del seu partit contra l'Unigirona B, el 2n classificat, amb opcions.

Les gironines només han perdut 2 partits aquesta temporada, i durant els 20 primers minuts van demostrar perquè s'han instal·lat a la part alta de la classificació. Amb una bona circulació, i sobretot amb molt d'encert, les visitants van arribar a dominar el partit per 23 punts al 2n quart i ho feien de 20 al descans

A la represa però, tot va canviar. Les de Juanjo Casado van ser capaces d'igualar el nivell físic i mica a mica es van anar cruspint la diferència fins arribar a posar-se a 3 a l'últim quart. Al final però, els va faltar una mica de sort, i l'Unigirona B, que compta amb 3 jugadores que juguen amb el 1r equip professional, va tirar d'experiència per evitar la sorpresa.

Ara el Joventut femení afronta una setmana clau. Aquest dissabte a les 19:30 juga contra el Sant Celoni, el penúltim classificat, i el proper dijous juga el matx aplaçat contra el Caldes, el cuer que encara no ha guanyat cap partit. Si les verd-i-negres guanyen els 2, tindran més a prop l'objectiu de sortir de la promoció de descens.