L’UBSA B es supera i dóna la sorpresa (66 a 74)

0
    32
    j4.JPG

03/02/2014
    Els de Toni Aragón van aconseguir guanyar al Sant Medir, que començava la jornada com a 2n classificat

El sènior B de l'UBSA va donar la sorpresa en vèncer a la pista del Sant Medir, el 2n classificat abans de començar la jornada.

Els de Toni Aragón van començar per darrere en el marcador, patint en una pista petita que és diferent a la resta i contra un rival que va jugar molt dur. Els adrianencs van arribar a perdre d'11 al 2n quart, però després d'un temps mort, van canviar l'actitud i van arribar al descans només 4 avall

A la tornada dels vestidors es va mantenir la dinàmica del final del 2n quart i l'UBSA B va fer un partit molt complet. Alternant diferents defenses i pressions, es van posar per davant en el marcador, i com va passar contra l'Alella, van tenir prou cap fred per mantenir l'avantatge

Amb aquest triomf, l'equip es queda amb 6 victòries, a 2 de sortir de la zona de promoció de descens.

El proper partit de l'UBSA B serà demà dimarts a les 21:10 a la pista del Martinenc.