El Joventut femení està a punt de donar la sorpresa (59 a 55)

0
    29
    8.JPG

30/04/2014
    Les de Juanjo Casado van competir durant 30 minuts però es van quedar a les portes del triomf al camp del Collblanc, el 3r classificat

El Joventut femení va competir a la pista del Collblanc, el 3r classificat, però va acabar caient en un partit que, d'haver guanyat, li hagués permès encarar el tram final de temporada amb moltes més opcions.

Les verd-i-negres van competir el partit durant 3r períodes, però en el que van perdre van deixar escapar el partit.
    La bona sortida de les badalonines els hi permetia dur la iniciativa del partit. Amb defensa, control del rebot i ritme en atac, el Joventut femení, que comptava amb 5 júniors, va fer el seu joc més alegre.

Al 2n període l'avantatge va créixer fins els 9, però el mal final de quart va retallar la diferència fins els 3 a la mitja part.
    A la represa el partit va canviar per complet i el Collblanc va fer valer la seva experiència. Amb més agressivitat, van capgirar el joc i el van portar cap al seu terreny.

El Joventut femení anava per darrere en el marcador, però mai es va desenganxar el matx. A falta d'1:30 perdia de 7, però va arribar a estar a 2 punts amb pilota. Llavors, van cometre falta en atac, i es van escapar les opcions de triomf

Ara les de Juanjo Casado s'ho juguen tot en els 2 propers partits. Evitar la promoció de descens no és senzill, però és possible. El Joventut femení és 12è amb 9 victòries, i en les 3 jornades que queda hauria de superar al Boet Mataró, el proper rival, que té 10 triomfs i a l'Olot, que en té 11.

En cas d'acabar amb empat directe contra el boet, caldria recuperar 21 punts en el partit de diumenge a les 19h. En cas d'un triple empat, les badalonines n'haurien de recuperar 16.