El Natzaret femení recupera sensacions (66 a 30)

0
    29

30/04/2014
    Les de Xavi Duatis van fer un partit molt seriós per derrotar al Ribes

Tot i l'immaculat registre de 27-0, després d'unes jornades en que l'equip va patir per guanyar, el Natzaret femení va recuperar les millor sensacions per imposar-se al Ribes per 66 a 30

En un partit molt seriós, les de Xavi Duatis van poder posar en pràctica aspectes del joc que treballen però que sovint no poden exercitar perquè el rival està en zona. Ja des de l'inici, les badalonines van trencar el partit des de la defensa (14 a 4). El guió no va variar al 2n quart i l'avantatge va créixer fins els 24 al descans (39 a 15).

El pas pels vestidors no va canviar res i el Ribes, que tenia el cap en el partit aplaçat que jugava l'endemà contra la Minguella, no va oposar resistència.

Sara Cabrera, del sènior B, va ser la més destacada amb 14 punts seguida de Nerea Castro i Marta Vicens que en van fer 13 cada una.
    El proper partit del Natzaret serà dissabte, a les 17:30, a la pista del Parets.