El Joventut no reacciona; el Narzaret respira i enfonsa la Minguella

0
    26
    DSC01196.JPG

El Joventut Femení de Toni Madrid ha arrencat la segona fase de Copa Catalunya amb les pitjors sensacions possibles, amb una derrota molt dolorosa contra el CB Roser a La Plana (40-76).

L'equip verd-i-negre va tenir dificultats des de l'inici per aturar l'atac visitant i ho va pagar amb un -14 que obligava a reaccionar a les badalonines (5-19). La reacció va arribar amb una millora de parcial però les visitants no van aturar la seva bona ratxa de punts (12-34). La diferència augmentava a 22 punts i la remuntada es complicava.

A la represa, els 7 punts d' Erika Gónzalez des de la línia de tir lliure va ser l'aspecte més destacat de les badalonines, contrarestats amb els 24 d'equip del Roser (30-58). Els darrers 10 minuts van ser un tràmit per tancar el matx amb derrota i començar a pensar en la visita al Draft Gramenet la pròxima jornada.

A Primera Catalana vam viure el derbi badaloní de la categoria amb victòria aclaparadora del Sant Andreu Natzaret a Casagemes contra la Minguella (49-69). El conjunt de Ricard Gómez es va imposar en un matx igualat durant el primer quart (12-14). Tot i això, les visitants van agafar distància al segon període. L'encert del conjunt de Pomar i la pèssima anotació de les locals van obrir forat al marcador (16-32).

A la represa, els llançaments des de la línia de tir lliure van ser els protagonistes, sense gaudir pràcticament d'accions en tirs de camp al bàndol local (38-53). L'encert de Cuesta als darrers 10 minuts van protagonitzar el tram final del partit. La baixa anotació de la Minguella va tornar a perjudicar el conjunt de Carles Esteve durant el darrer quart. Victòria final d'un Natzaret que respira a la taula i manté la Minguella a la cua de la classificació.

Una categoria per sota, a Segona, el Círcol no tenir opcions contra el Sant Quirze (68-45) i la UB Llefià va mostrar la seva superioritat davant el Sant Jordi (80-58).

A Tercera Catalana, el Círcol Catòlic B va superar el Viladecavalls (31-50), la Minguella B va caure a Argentona (60-41), el Joventut Femení B va perdre contra el Matadepera (44-49), la Llefià va guanyar el CB Tiana (53-40) i el Sant Josep va superar el Sant Cugat (70-45). El matx del Badalonès contra el Sant Andreu es va suspendre a causa de la pluja a Montigalà.