El Joventut prendrà mesures respecte de l’escrit dels veïns del Mas Ram

  0

  09/11/2012 – El club badaloní nega haver cobrat ja 700.000 euros de Mercadona i assegura que el gabinet encarregat de l'estudi de mobilitat no ha estat pas el del vicepresident Josep Puig.

  El Joventut de Badalona es va pronunciar ahir en relació a l’escrit fet públic pels veïns del Mas Ram i el qual van presentar a la Fiscalia fa uns dies. El club anuncia que prendrà mesures i nega algunes de les afirmacions que els hi repercuteix directament.

   

  La Penya assegura que no ha estat pas el gabinet d’arquitectes Ponsirenas-Puig, del qual n’és soci el vicepresident Josep Puig, l’encarregat d’elaborar l’estudi de mobilitat del projecte urbanístic, tal i com afirma l’Associació de Propietaris del barri, sinó una altra empresa especialitzada en estudis de mobilitat anomenada Intra.

   

  Tanmateix, neguen rotundament el cobrament de 700.000 euros a compte per part de Mercadona pel contracte de compraventa que, diuen, sí està signat des de fa uns mesos.

   

  L’alcalde Garcia Albiol, per la seva part, s’ha mostrar “sorprès” per la reacció dels propietaris del Mas Ram, ja que assegura haver fet els esforços possibles per reubicar la construcció del supermercat prop del lateral de l’autopista, i no al centre de la urbanització com es pretenia en un principi. A més, considera que es tracta d’un projecte que s’ha anat aprovant per tots el grups municipals al Ple.