El Joventut SAE afronta la junta d’accionistes que ha de donar llum verda a l’entrada de Grifols

  0
  Junta accionistes.jpg

  12/09/2018 – Setmana clau per a la Penya, que afronta la junta d'accionistes que ha d'aprovar l'ampliació de capital que comportarà l'entrada d'Scranton Enterprises, de la família Grifols, com a nou màxim accionista. 

  12/09/2018 – El Joventut afronta aquesta setmana una junta general d'accionistes clau per al seu futur, que ha de donar llum verda a l’ampliació de capital que comportarà l’entrada en l’accionariat d’Scranton Enterprises, de la família Grifols, que es convertirà en el nou màxim accionista de l’entitat per davant de Baspenya. 

  La junta, en primera convocatoria, està prevista per aquest dijous 13 de setembre a les 20h a l'Olímpic, però les experiències prèvies apunten que serà molt difícil que en aquesta primera convocatòria s'arribi al quòrum mínim requerit del 50% del capital social actual. En aquest sentit, el club ha anunciat que amb gairebé tota probabilitat la junta tindrà lloc en segona convocatòria, també a l'Olímpic, el divendres 14 a la mateixa hora (20h).
  L’operació contempla ampliar el capital social del Joventut la SAE en uns 3,7 milions d’euros, una injecció econòmica que li permetrà assegurar la viabilitat, liquidant el deute no estructurat i dotant de liquiditat a la tresoreria. En una primera fase els actuals accioniste podran participar en l’ampliació, comprant tres accions per cada acció que tinguin, i Scranton Enterprises, segons l’acord subscrit, adquirirà totes les accions restants que no s’hagin comprat fins a cobrir el 100% del capital de l’ampliació. Així, el Joventut SAE encetarà una nova etapa amb nou propietari, que ha de suposar aparcar definitivament les angúnies econòmiques dels darrers anys.