Publicades les bases per a la convocatoria de 56 places d’agent de la Guardia Urbana

  0

  Aquest divendres 15 de març s’han publicat al BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona) les bases de la convocatòria per formar part del procés de selecció de 56 persones per ocupar places vacants en el cos de la Guàrdia Urbana de la ciutat. Les persones interessades podran presentar la seva sol·licitud per participar en la convocatòria durant 20 dies naturals després que aquesta hagi estat publicada en el DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya).

  La presentació de sol·licituds, adjuntant els formularis normalitzats, es podrà fer telemàticament a través del web municipal (https://www.seu-e.cat/web/badalona/seu-electronica).

  Excepcionalment, es podran presentar en suport paper en el Registre General de l’Ajuntament, ubicat a l’edifici El Viver, i en les Oficines Municipals del Districte. També es podran presentar en les Oficines de Correus seguint la forma reglamentària establerta (correu certificat administratiu).

  Es poden consultar l’anunci de convocatòria i les bases reguladores del procés selectiu de 56 places agent Guàrdia Urbana en el següent enllaç: https://bit.ly/2FhibgF.

  L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha assenyalat que “es tracta de la convocatoria més gran que ha tingut Badalona, una mostra de la nostra aposta per la seguretat

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí