El Juvenil acomiada el curs amb tres punts

0
    26

22/04/2013 – La clausura de temporada dels de Robert Cuesta va estar al nivell de l'any: gran triomf contra un Gavà ja descendit per 3-1

El Juvenil del Badalona va acomiadar el curs de la Divisió d'Honor Juvenil amb un fàcil triomf contra el Gavà, qui ja havia certificat el seu descens a Lliga Nacional la jornada passada. Així doncs, en la darrera jornada del campionat, ni escapulats ni blaugranes es jugaven res més que les ganes de tancar el curs amb tres punts.

El Badalona va dominar a un Gavà que, en la seva primera temporada en l'elit de la categoria juvenil, no ha pogut més que veure's constantment superat per equips molt més compactes i competitius. Aquest va ser el cas del matx jugat dissabte al Centenari. Poc a poc, el Badalona va empetitir als del Baix Llobregat. Dues dianes consecutives de Carracedo -la segona d'elles de penal- van posar molt de cara la victòria als de Robert Cuesta poc abans del descans. En la segona part, Ángel va augmentar el marcador posant el 3-0. Ja amb tot decidit, i jugant amb dos homes menys, el Gavà va aconseguir al 87' el gol de l'honor.

El Badalona finalitza aquesta brillant temporada en sisena posició. Només una segona volta més irregular l'ha impedit lluitar per la segona posició, que finalment se l'ha endut el Mallorca amb 59 punts (set més que el Badalona). Així, serà el conjunt balear qui acompanyi al Barça en la fase final estatal, desbancant de manera sorprenent a l'Espanyol. Per contra, els equips que s'acomiaden de la màxima categoria són: Stadium Casablanca, Gavà, Mataró i Manlleu.

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Aguilar (Raúl 76'), Roselló, Coll, Ríos, Eros, Carracedo, Iborra (Ángel 55'), Gual, Cáceres (Belmonte 48'), Canelada (Otero 48'), Pujol

CF Gavà: Moreno, Sánchez, Ruiz (Peñas 18'), Rubén, Gallego, López, Tete, Pol, Valero (Fernández 58'), Segú, Llamas (Fran 76')

Gols: 1-0, Carracedo (minut 35); 2-0, Carracedo -penal- (minut 38); 3-0, Ángel (minut 67); 3-1, Fernández (minut 87)