El juvenil cau víctima dels seus propis errors (3-2)

0
    26

08/12/2014 – El juvenil del Badalona va trencar la bona ratxa al camp del San Francisco (3-2) per culpa dels seus propis errors. Guanyava per 0-2 i va acabar perdent en el temps de descompte.

08/12/2014 – Hi ha derrotes absolutament evitables. I la que va patir el juvenil del Badalona al camp del San Francisco n’és una. Els escapulats, que venien amb confiança després de dos triomfs consecutius,  es van immolar per culpa dels seus errors, alguns d’ells inexplicables, per tirar per terra un partit que al minut 15 dominaven per 0-2, amb gols de Chávez, de penal, i d’Alexis. Un marcador que en el primer temps encara s’hauria d'haver ampliat més, perquè el domini dels escapulats estava sent absolut.

Al minut 44, però, es va començar a torçar tot. Primer quan el porter del Badalona va perdre excessiu temps i l’àrbitre va assenyalar lliure indirecte dins l’àrea. Mentre s’estava col·locant la barrera el defensa central escapulat Marc Sabaté, inexplicablement, va agredir un jugador local i va ser expulsat. I per acabar-ho d'adobar, en el xut de falta el San Francisco, després de diversos rebots, va marcar.  Resultat: de marxar als vestidors 0-2 i 11 contra 11 a fer-ho amb un 1-2 i tota la segona part en inferioritat numèrica.

Malgrat jugar amb 10, el Badalona va poder aguantar per davant en el marcador durant molts minuts, però el tram final d’aquest segon temps va tornar a ser fatídic, encaixant dos gols en dos serveis de córner, l’últim ja en temps de descompte. Un daltabaix que torna a situar els escapulats en zona de descens (tretzents, amb 13 punts).

“Estàvem jugant a un nivell espectacular, com en els darrers partits, i hauria estat la tercera victòria consecutiva, però les poca-soltades que vam cometre ens van costar el partit”, lamenta Javi Cuesta, molt enfadat sobretot per l’acció de l’expulsió. El tècnic també reconeix que l’equip té un problema a l’hora de defensar les accions d’estratègia i que caldrà treballar a fons en aquest aspecte. “No pot ser que ens facin tants gols de córner o de falta”, admet. Javi Cuesta, de tota manera, espera que aquest entrebanc no afecti a la millora que ha vingut experimentant l’equip en les darreres jornades. Per comprovar-ho, caldrà esperar al pròxim partit, dissabte vinent a Pomar contra l'Atlètic Balears (a 2/4 de 5 de la tarda).