El Juvenil comença sumant tres punts

0
    18

02/09/2012 – En el primer partit de lliga, el Juvenil escapulat de la Divisió d'Honor va guanyar per 1-0 al Saragossa, gràcies a un gol d'Eros a la primera part

El Camp del Centenari també ha estat talismà pel Juvenil de Divisió d'Honor del Badalona. Com ja va fer el primer equip la setmana passada, els joves aspirants a professionals van encetar la temporada amb un important triomf com a local. Una manera immillorable d'arrencar la sempre igualada i emocionant màxima categoria juvenil.

Es preveia ja des del principi que el partit estaria ajustat, tant en el domini del joc com en el resultat final. Amb un nivell molt similar, badalonins i saragossans van jugar a evadir el control de la pilota al principi. Era el primer dia de treball i sempre costa fer-s'hi. El gol d'Eros al minut 21 va trencar la dinàmica erràtica, per donar a l'equip de Robert Cuesta una injecció de tranquil·litat. Sent com havia de ser un partit a pocs gols, els escapulats van donar primer, i això pràcticament assegurava treure quelcom de positiu de la primera jornada.

La segona part va pujar en ritme, va accelerar per exclusiva obligatorietat del guió. El Saragossa volia empatar i això exigia més vivacitat. El CF Badalona va tancar-se relativament, sabent arribar amb perill per inquietar el domini aragonès. Ells no van estar-se d'intentar-ho, de totes les maneres i constantment. Però la sort de vegades, el desencert d'altres i les bones accions de la defensa badalonina la resta d'ocasions, van acabar impedint que el partit acabés en empat. El solitari gol d'Eros, va acabar valent tres punts.

FITXA TÈCNICA

Juvenil CF Badalona:  Vergara, Roselló, Serra (Pintor, 82'), Ríos, Pujol, Eros, Carles (Cugat, 60'), Iborra, Jordi, Pluvins (Cáceres, 77'), Garrido (Ángel, 74')

Saragossa: Aroca, Escuder, Lasure, Motero (Belio, 89'), Santigosa, Clavo, Roy, Sergio (Chema, 68'), Suárez, Pombo, Dani (Luengo, 59')

Àrbitre: Calle Martínez. Grogues a Pluvins i Vergara (Badalona) i Santigosa i Pombo (Saragossa)

Gols: 1-0, Eros (minut 21)