El juvenil debuta al campionat de Catalunya contra el Reus

    0
    Juvenil.jpg

    28/05/2014 – El juvenil del CF Badalona ja coneix el calendari per a la fase final del campionat de Catalunya, que arrencarà aquest cap de setmana. El primer rival, en quarts, és el Reus Deportiu.  

    28/05/2014- El juvenil del CF Badalona ja coneix el calendari per a la fase final del campionat de Catalunya, que arrencarà aquest cap de setmana. Els escapulats, sota les ordres del tècnic Javi Cuesta, afrontaran la competició amb un combinat de jugadors dels juvenils A i B. El primer rival dels escapulats, en l’eliminatòria de quarts de final, serà el Reus Deportiu, un dels campions de preferent. El duel es disputa a partit únic, aquest cap de setmana al camp dels reusencs (dissabte a les 16 h). Les altres eliminatòries de quarts són les següents: Escola de futbol Gironès Sabat-Espanyol, Lleida Esportiu-Europa i Blanca Subur-FC Barcelona. En cas de superar aquesta ronda de quarts, el Badalona s’hauria d’enfrontar amb el vencedor del duel entre el Blanca Subur i el Barça. Amb tota la probabilitat serien els blaugrana, un enfrontament que, en cas de produir-se, suposaria repetir la final de l’any passat. El Badalona, aleshores entrenat pel germà de Javi Cuesta, Robert Cuesta, va acabar assolint el subcampionat després de perdre amb els barcelonistes per 3-2. 

    El campionat de Catalunya juvenil és una competició exprés, que es decideix en només tres setmanes per cloure definitivament la temporada. Les semifinals es disputaran el cap de setmana del 7 i 8 de juny, també a partit únic, i la gran final es jugarà una setmana després, el 14 o el 15 de juny.