El juvenil escapulat torna a ensopegar (1-2)

0
    30
    JuveBadalona14 10_1.JPG

20/10/2014 – No rutllen gaire bé les coses per al juvenil del Badalona, que aquesta setmana va ensopegar a casa contra el Manacor (1-2). Després d’un duríssim calendari en les primeres jornades, aquest partit a casa es presentava com una bona oportunitat per començar a sumar i sortir de les darreres posicions, però a l’hora de la veritat els de Javi Cuesta van tornar a cometre massa errors. Defensivament els escapulats estan fent excessius regals i la història es va tornar a repetir contra el Manacor, que no va desaprofitar l’avinentesa per deixar encarrilat el partit en el primer temps (0-2). “En la primera part, amb zero a zero, vam tenir algunes ocasions, però al darrere hi va haver molts dubtes i ho vam pagar”, explica el tècnic Javi Cuesta, que destaca que el 0-2 ja va ser una llosa de cara a la resta del partit. “Ho vam intentar i en la segona part vam arribar molt a la seva àrea, però va ser un voler i no poder. Vam fer el gol i vam tenir alguna possibilitat de fer el 2-2, però ells a la contra també ens podrien haver matat”, resumeix el preparador escapulat.

El Badalona, després de les primeres set jornades, ocupa el penúltim lloc del grup tercer de la divisió d’honor juvenil, amb 4 punts (1 triomf, 1 empat i 5 derrotes). La pròxima jornada els escapulats visiten el camp de l’Stadium Casablanca, sisè classificat. Aquest partit es jugarà dissabte vinent (17.30 h).