Oportunitat perduda del Natzaret

0
    29

21/10/2014 – Jugant a casa, el dia de la presentació de tots els equips del club i controlant en molts moments, el Natzaret no va saber tancar el partit contra el SAFA Claror.

Va ser un partit d’alts i baixos, on cap dels dos equips va poder marcar el ritme. Al descans 21-25.

El tercer quart, el va controlar el Natzaret amb avantatges de fins a 9 punts, però no van saber administrar bé aquesta diferència. Les de Xavi Duatis van pagar la desconcentració i la desconnexió del partit en moments clau.

El SAFA Claror ho va aprofitar guanyant el quart definitiu on les locals només van anotar 7 punts. El 47-52 final suposa la segona derrota del Natzaret i la sensació que el partit es podia haver guanyat.

Va ser una jugadora del sènior b, Emma Barceló, la màxima anotadora de l'equip amb 9 punts. Tocarà recuperar-se de la derrota aquest diumenge a domicili, a les 19.30h a la pista del Sant Gervasi.

El Llefià recupera l’autoestima

A segona femenina, el Llefià necessitava refer-se de la dolorosa derrota contra el Sant Cugat i van sortir a pel partit des del primer minut.

El 10 a 0 de sortida i el 23 a 6 al primer quart deixava molta feina feta. Al segon quart, El Vendrell  va defensar més dur i dominava el rebot, però l’excel.lent actitud de les de Toni Madrid mantenia les distàncies al descans 32-14.

El tercer quart va entrar en una fase de desconcert i de desencert, amb un arbitratge molt permissiu (el Llefià va tirar 7 tirs lliures i El Vendrell 15 en tot el partit). Però 2 triples consecutius de Pili Rodriguez van sentenciar 43-17 al minut 30.

L’últim quart va ser un tràmit fins 57-27, 30 punts de diferència per recuperar l’autoestima i sumar una victòria molt necessària.

Eli Barranco i Aroa Blàzquez van liderar una victòria on tot l’equip va col·laborar i 10 de les 11 jugadores van anotar. També va debutar a segona minuts la júnior de primer any, Irene Sanchez.

El Llefià té aquest dissabte un partit molt exigent a casa. A les 19.30 reben la Minguella, en un derbi on l’experiència de les blaves obligarà al Llefià a repetir la gran actuació d’aquesta setmana.

La Minguella supera els obstacles

Tocava visita a una pista complicada. Molts equips van patir la temporada passada a la pista del Sant Cugat, que es presentava com un dels desplaçaments més complicats de la categoria.

Però la Minguella va sortir a la pista molt motivada, i de la mà de Natàlia Ruilópez va agafar avantatges de fins a 10 punts.

Quan millor estava l’equip, Judith Arregui es va lesionar de gravetat al turmell i l’equip es va descentrar.

A la segona part, les de Carlos Esteve van tornar controlar el ritme del partit i el marcador, gestionant l’escletxa de 12 punts fins arribar als 18 finals (43-61).

La tercera victòria col·loca la Minguella segona a la classificació en el grup de perseguidors del líder del grup, el Morell. El Llefià posarà a prova el bon inici de temporada en el derbi de dissabte a la tarda.

Al Joventut Femení se li escapa la victòria

De només dos punts va perdre el Joventut Femení a la pista del Basquet Ribes, un equip que encara no s’havia estrenat.

El 57-55 final suposa la tercera derrota de la temporada. Aquest dissabte a les 19h tenen una bona oportunitat de sumar. Juguen a casa a les 19h, contra el cuer, un Draft Gramanet B que encara no s’ha estrenat aquesta temporada.