El juvenil no pot aturar l’Espanyol (2-0)

0
    30
    JuveBadalona14 9_1.JPG

22/09/2014 – Nova derrota del juvenil del Badalona, davant d’un Espanyol que en la majoria de travesses és un dels màxims candidats al títol de la divisió d’honor (2-0).

22/09/2014 – Nova derrota del juvenil del Badalona, davant d’un Espanyol que en la majoria de travesses és un dels màxims candidats al títol de la divisió d’honor (2-0).  Els blancs-i-blaus, que mantenen bona part del bloc del curs passat, han sumat tres victòries en les tres primeres jornades i encapçalen la classificació junt amb el Mallorca (tots dos invictes amb 9 punts).

El partit es va decantar en una primera mitja hora de joc on l’Espanyol va pressionar de valent. En una falta lateral, als 10 minuts de joc, va arribar l’1-0 en una rematada de cap de Campuzano. I poc després Gual va establir el 2-0. Els blancs-i-blaus van poder marcar algun gol més, en un primer temps de domini clar contra un Badalona que després del 2-0 va quedar força tocat anímicament.

El pas pels vestidors va fer despertar els de Javi Cuesta, que van començar a tenir més la pilota, a generar joc i, sobretot, a refredar l’empenta dels locals. “El que es va veure a la segona part s’acosta molt més al que volem que sigui l’equip i per això, malgrat la derrota, no estic descontent; sabíem que era un partit molt complicat”, apunta el tècnic escapulat, que destaca també l’ocasió perduda en aquest segon temps per fer el 2-1. “Amb aquest gol els podríem haver fet patir una mica al final”, explica Cuesta, que va lamentar també l’error de l’1-0 en una acció a pilota aturada. Un dèficit defensiu que l’equip ja va patir contra la Damm i que cal corregir.

El preparador del Badalona, tot i aquesta bona segona meitat, admet que l’Espanyol  està a “un altre nivell” i que guanyar era un repte d’altura. “Són professionals, i molts dels seus jugadors ja han tingut minuts a segona B amb el filial”, afegeix Cuesta, que vol aparcar qualsevol comparació amb el rendiment excepcional de la temporada passada: “El que vam fer l’any passat va ser molt gros  i el que ens està passant ara entra dins del normal, i més amb un equip totalment nou”. Cuesta recorda, a més, que el calendari ha fet pujada en aquestes primeres jornades, amb la Damm, l’Espanyol i d’aquí dues jornades el Barça.  Abans dels blaugrana, però, els escapulats rebran el Lleida a Pomar (dissabte, a les 16.30 h).