El Juvenil sí guanya fora de casa

0
    28

01/10/2012 – El Juvenil del Badalona segueix disposat a no despenjar-se de la zona d'honor. Aquest cap de setmana va superar a domicili a la Damm 1-2, remuntant en els últims instants

El Juvenil del Badalona segueix sorprenent. Cada partit demostra més actitud i exhibeix habilitats i competències fins ara desconegudes, que s'afegeixen a les moltes ja exposades amb anterioritat. Aquesta vegada, dissabte, l'equip va demostrar tenir molta fé. Una fé a prova de qualsevol mena de contrarietat. Capaç de superar adversitats de tot tipus. La Damm guanyava als de Robert Cuesta per 1-0. Es complia el temps reglamentari i el resultat no es movia. Però lluny de rendir-se a l'evidència de la derrota, de sotmetre's a la lògica, els juvenils escapulats van respondre amb una nova dosi d'èpica. Amb dos gols en el temps afegit, el Juvenil va capgirar el marcador per deixar-lo en un 1-2 final que dóna encara més crèdit a aquesta plantilla de lluitadors incansables i millors futbolistes.

Els locals van ser millors durant la primera part. La seva irregular temporada els obligava a treure tres punts que els ajudessin a reenganxar-se a la part alta de la classificació. Aquesta necessitat ha generat domini de la Damm, però també una lleugera precipitació. El Badalona començava a entendre el funcionament del rival i va intentar jugar amb els seus nervis. Va inquietar primer amb algunes contres sense èxit i, més tard, amb un parell de bones jugades col·lectives rematades sense encert per Pluvins. La segona part ha igualat forces d'entrada. Però en el 56', Jaume s'ha fet un gol en pròpia porteria que ha desequilibrat injustament el marcador. El Badalona va trigar en recuperar-se del cop. La Damm, però, no va saber treure rèdits de la desconnexió escapulada. Després d'un quart d'hora, el Badalona s'ha refet, ha agafat la pilota i ha demostrat voluntat de remuntada. Però els minuts passaven i l'empat no arribava. Quan la derrota es donava per feta, al 91' Rosselló ha igualat remtant una falta. L'empat era un mal menor amb el qual nou de cada deu equips s'haguessin conformat; el Juvenil del Badalona no. En el 94' l'equip de Robert Cuesta ha creat una bona contra que ha acabat en penal. Garrido va poder amb la pressió i va fer el 1-2.

El triomf situa al Juvenil tercer classificat del grup tercer de la Divisió d'Honor Juvenil. Primer segueix el Barça, que ha tret quinze punts sobre quinze possibles. Per damunt del Badalona es situa un sorprenent Girona que té dotze punts. El cap de setmana vinent l'equip rebrà al Centenari al Manlleu, dotzè classificat.