L’Assemblea d’Aturats de Badalona es llança al carrer per protestar

  0
  47

  01/10/2012 – Després de reunir-se amb col·lectius com els Indignats i la PAH locals, però també de Santa Coloma i Sant Adrià, els aturats de Badalona decideixen concentrar-se dijous a la plaça de la Vila.

  L’Assemblea d’Aturats de Badalona durà a terme el proper dijous al matí la seva primera gran mobilització de protesta a la ciutat. Després de reunir-se la setmana passada amb diferents col·lectius locals, així com de Santa Coloma i Sant Adrià, entre ells la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, els Indignats i els Iaioflautes, l’agrupació d’aturats va decidir concentrar-se a les 10 del matí del proper dia 4 a la plaça de la Vila, per després encetar una marxa pels carrers de Badalona.

   

  Els més de 23.000 desocupats que hi ha a la ciutat, xifra que probablement augmenti en les dades de setembre que veuran la llum durant les properes hores, són massa pes en un municipi fortament castigat per l’atur. La manca de possibilitats per aquest conjunt de persones, doncs, impulsarà la força de la manifestació el proper dijous.