0
    23
    x publicar badalones caldes.JPG

29/01/2013
    El Badalonès va caure per segon cop i va empatar l'average contra el Sant Quirze, un rival directe per l'ascens.

El Badalonès va patir la segona derrota de la temporada en caure a casa contra el Sant Quirze en un partit en el que res va sortir bé.
    El paupèrrim encert des de totes les posicions –4 de 24 en tripes i 14 de 30 en tirs de dos- va fer que els Dimonis anessin a contracorrent tot el partit, malgrat lluitar fins el final en el marcador.

Sense bones sensacions en atac, les defenses van marcar el ritme del partit.
    Els incomprensibles errors prop de l'anella van mantenir la igualtat a la fi del primer quart (11 a 12) en el que es va lesionar Xavi Oña, un jugador molt vàlid per revolucionar els partits quan estan encallats.

Al segon període, el Sant Quirze va obrir una primera escletxa gràcies a un parcial 0 a 8 capitanejat per Toro, que va acabar amb 26 punts, i va posar la màxima fins el moment (14 a 27).
    La rèplica la va donar Jimeno, que va anotar 13 punts gairebé seguits per tornar a igualar el matx abans del descans (29 a 31).

A la tornada dels vestidors, la tensió del primer quart es va tornar a repetir i cap dels dos equips es va desenganxar (41 a 41 al min 30 i 55 a 56 al min 38).
    Llavors el Badalonès va desaparèixer de la pista, va fallar 6 tirs lliures seguits i el Sant Quirze va agafar un lleuger avantatge que va eixamplar aprofitant una tècnica sobre Rafa Morales.

El 0 a 9 en l'últim minut va significar la derrota i l'empat en el bàsquet average contra un rival directe per la promoció d'ascens.