El líder no perdona a Badalona (0-6)

0
    32

30/04/2014
    Els de Carles Ventura no van trobar punteria de cara a porteria i ho van acabar pagant

El Claret Futbol Sala arribava al Pavelló de Casagemes amb l’objectiu de guanyar per assegurar-se l’ascens a Tercera Divisió Nacional i fer un pas de gegant per guanyar la lliga.
    En canvi, els locals tenien el difícil paper de rascar punts per assegurar la permanència de manera matemàtica.

L’entrenador del Futsal Iris Badalona, Carles Ventura, va optar per començar amb porter-jugador el partit aprofitant que el seu equip tenia la pilota per tenir la possessió.
    A les primeres jugades els verds arribaven amb cert perill a la porteria, però els barcelonins van saber defensar-se de l’atac local.

Quan el líder es va començar a fer amb el domini de la pilota, va pressionar a dalt, fent endarrerir la defensa dels verds i començant a acostar-se a la porteria de Boffi. Els espectadors que es van atansar fins el pavelló van poder veure bon espectacle de futbol sala. Ambdós equips tenien possessions llargues i arribaven amb perill a les porteries contràries, mostrant un joc molt intens.

Els de Badalona van tenir mala sort en els contraatacs contra el porter visitant que va parar més d’una pilota que els jugadors ja cantaven gol.
    En tot cas, el duel estava força igualat i res semblava que es mouria el marcador en el primer temps, fins que un desafortunat error en defensa al minut 15 deixava la pilota morta davant de Boffi i un jugador del Claret no dubtava en enviar-la al fons de la xarxa (0-1).

Tot i així, locals van continuar fent el seu joc continuant amb el joc de 5, però una pilota interceptada al límit de l’últim minut feia augmentar el marcador a favor dels visitants (0-2).

A la represa, els verds van sortir amb la mateixa intensitat, però en el primer minut de joc un gol de vaselina aprofitant que Boffi estava lluny de la porteria deixava el 0-3 al marcador.

A partir d’aquí, el partit va passar a ser dominat pel Claret i el bon joc del Futsal Iris es va esfondrar, desorganitzant-se en defensa, amb confusió en les jugades i un joc de 5 erràtic. A totes aquestes, el líder no va perdonar i va marcar en pocs minuts de diferència (31’, 34’ i 36’) castigant en excés a l’equip de Casagemes i deixant el 0-6 ja inamovible en el marcador.

Aquesta derrota impedeix al Futsal Iris acabar de certificar la permanència a la Divisió d’Honor Catalana. El proper dissabte a les 15:30 tindran l’oportunitat davant del Palafrugell, sisè classificat i sense res a jugar, al seu camp.