El líder segueix fort

0
    33
    bdnes.JPG

13/10/2014 – El Badalonès guanya en una de les pistes més complicades del grup i segueix invicte.

El partit contra el Sant Jordi va començar amb una defensa excel·lent dels dimonis (2-12) però es va decidir a l'últim minut des de la línia de tirs lliures.

Tot i les primeres avantatges, l’aparició del pivot local Pere Soler amb 7 punts consecutius va fer que el Sant Jordi agafés la iniciativa al primer quart (18-14).

Els locals es van posar 7 punts amunt al segon quart però les penetracions de Marc Màlaga i Aleix Verdú igualaven la intensitat local per arribar al descans 35-34.

Tot i un triple del Sant Jordi just a la represa, el tercer quart va ser pel Badalonès: parcial de 9-20 gràcies a la bona defensa col·lectiva i els 8 punts pràcticament seguits de Rafa Morales.

Els dimonis van saber gestionar bé l’avantatge de 10 punts, aguantant l’intercanvi de cistelles i sentenciant a l´últim minut i mig amb seguretat des de la línia de tir lliure fins el 64-74 final.

Màlaga amb 14 punts i Morales amb 13 van ser els jugadors més destacats del Badalonès. També va debutar el sots 21 Bernat Freixenet que va anotar els seus primers punts a primera catalana.

El Ripollet és el proper rival del líder invicte del grup 3. El partit és dissabte a les 19h a La Plana i la intenció sumar la cinquena victòria en 5 partits.

La Cultural perd en la vsita a Alella

A segona, la Cultural va sortir molt nerviosa i només va anotar 5 punts al primer quart. (16-5). Tots dos equips van fallar molt en atac i van perdre moltes pilotes, però l'Alella va entonar-se abans.

En un partit de ratxes, els locals sempre van anar per davant amb avantatges còmodes. La Cultural, va arribar a perdre de 20 punts, però a l'últm quart va millorar els percentatges fins el 49-60 final.

Els de Jordi Mateu encara no han guanyat cap partit. Ho intentaran de nou aquest dissabte al Pavelló de Pomar contra el Martinenc.