0
    25
    DSC_0223.JPG

28/10/2014 – L’Sferic de Terrassa va tenir dos tirs lliures per forçar la pròrroga però va fallar i el Badalonès suma el 6 de 6.

Amb la lliçó apresa de la setmana passada, el Badalonès va sortir molt concentrat, però de seguida els locals van demostrar que donarien guerra tot i portar només una victòria.

L’alternança al marcador va marcar el primer quart, tal i com passaria la resta del partit. La defensa i els contraatacs conduits per Verdú i Ors van deixar el primer parcial en taules (21-21).

A l'inici del segon quart, el Badalonès va saber atacar la zona dels terrassencs, però no va mantenir el ritme i Fernández i Suñé van sortir al rescat per arribar al descans amb un ajustat 43-41.

Els dimonis van sortir endollats a la represa i van obrir una petita escletxa de 7 punts després d’una tècnica al Terrassa (51-58). Semblava el moment de trencar el partit però els locals van tornar a ajustar el marcador amb més defensa i corrent al contraatac (57-61).

4 triples consecutius de l’Sferic al quart definitiu donaven la volta al marcador i el partit estava empatat a 3 minuts del final. L’aparició d’Aleix Verdú va ser clau amb 7 punts i una pilota recuperada.

De nou semblava tot encarat, però una pilota perduda, aquesta vegada pel Badalonès, a 8 segons del final encara va donar opció a dos tirs lliures que podrien haver forçat la pròrroga.

Sortosament pel Badalonès no van entrar i suant, el líder va sumar la sisena victòria per seguir invicte al grup 3 de Primera Catalana.

Aleix Verdú amb 21 punts i Edgar Fernandez amb 14 punts i 11 rebots van ser els més destacats dels dimonis.

El líder rep aquest diumenge a les 12h a La Plana al Badia.

Badalonès B arriba als 100 per seguir a dalt

A segona, Badalonès B i Neus van jugar un derbi molt igualat i amb molts punts (86-100). El Badalonès B va sortir molt fort i semblava disposat a guanyar el partit al primer parcial.

Però la resposta del Neus va ser contundent amb 33 punts i un 6 de 7 en triples, gràcies a l’encert d’Azor (33 punts) i Pellitero.

A la segona part, la tensió d’un derbi es va fer palesa amb tècniques a tots dos costats. Cap dels dos equips cedia i el frec a frec va durar fins els minuts finals.

A falta de 2 minuts, el filial dels dimonis van poder obrir una escletxa que seria definitiva, de la mà d’Armand Solé, que amb 37 valoració va ser clau en la victòria. També destacar el bon paper de Balagué, Ventura i Marín.

Amb aquest triomf, els de Quim Solà es consoliden a dalt de la taula i són colíders amb l’Ubsa B. El proper partit és a casa contra el Claret, diumenge a les 19h.

La Cultural millora només mitja part

La Cultural va sortir disposada a sumar la primera victòria i va jugar la millor primera part de tota la temporada. Al descans perdien de 5 punts però amb la sensació que controlaven el partit.

El descans va trencar la dinàmica de la primera part. La Cultural va sortir molt fluixa i va deixar que els Alisos li donessin la volta al marcador.A l’últim quart van recuperar  el bon joc però la diferència ja era massa amplia per a la remuntada (68-49).

Els de Jordi Mateu encara no han guanyat cap partit aquesta temporada i es col·loquen cuers del grup 3 de Segona. Diumenge a les 12.30 reben el Sant Nicolau amb la intenció de donar continuïtat a la primera part davant els Alisos per sumar la primera victòria.