El líder també sap patir

0
    36

30/11/2015.- El Sant Josep va confiar en el seu joc en un mal partit i es classifica per a la Copa Federació. La Minguella trenca la ratxa negativa i el Círcol també suma.

El Sant Josep va suar per poder seguir invicte. Els parroquials en cap moment es van trobar còmodes i van anar tot el partit a remolc.

El primer quart va estar marcat pel desencert en atac i una defensa molt permissiva que va donar els primera avantatges al Llosa, 12-20.

Al segon quart, els groc i liles seguien sense trobar el ritme ni en defensa ni en atac. Al descans, 35-38 gràcies a l’encert de Diego Rodríguez i males sensacions de l’equip.

La situació es va agreujar al tercer quart amb un desavantatge que va arribar als 11 punts, amb problemes per anotar.

Un canvi defensiu i d’actitud va fer que l’equip s’activés a l’hora de decidir el partit. A falta de 4 minuts, un parcial de 16-3 va donar la victòria als locals.

Tot i el mal partit, el líder va confiar que la reacció arribaria per sumar la onzena victòria en onze partits. Un triomf que suposa la classificació matemàtica per a la Copa Federació.

El Sant Josep tornarà a la competició d’aquí a dues setmanes a la pista del Sant Cugat.

El Círcol va començar molt fred el partit amb 9 pilotes perdudes al primer quart, mentre que el Sedis va tirar d’encert per controlar el primer quart 7-14.

Les imprecisions van seguir al segon parcial i els visitants van aprofitar que els locals no estaven fins per obrir una escletxa de 9 punts.

Abans del descans, el Círcol va pujar línies i amb el control del rebot va poder córrer per deixar el marcador al descans 23-28.

El bon joc, les ganes i l’encert van aparèixer a la represa amb un Círcol totalment diferent. Un 6-0 de sortida li donava la volta al marcador i es posaven per davant, 29-28.

L’equip va seguir controlant el rebot i corrent amb un Xesco Gotzens molt inspirat en els triples (5/9). Al final del quart, 46-41.

Al parcial definitiu, la pressió 2×1 va fer molt mal en la sortida de pilota del Sedis i amb Marc Ferrer controlant el rebot (12), sobretot l’ofensiu (9), el Círcol va poder trencar el partit i agafar avantatges importants.

Pou (11) i Viñallonga (12) es van sumar a la festa per tancar una gran segona part i acabar el partit amb 18 punts d’avantatge, 69-51, que poden ser molt importants de cara a l’average. Després del descans, el Círcol visitarà Terrassa.

Precisament contra el Terrassa va trencar la Minguella la ratxa de 7derrotes consecutives. La victòria es moralment important per tornar a guanyar, perquè el rival era penúltim i perdre suposava un cop important.

Conscients de la necessitat de guanyar, els blaus van arribar al partit després d’una bona setmana d’entrenaments, tot i una nova baixa, la de Marc López.

El primer quart va ser de tempteig i intercanvi de cistelles, 18-14. Les sensacions eren bones i els blaus tenien ganes de fer un bon partit.

Amb una defensa 2-3, l’equip va poder jugar al contraatac i fer un joc ràpid. Un parcial de 7-0 va donar un avantatge de 7 punts al descans, 31-23.

La Minguella sabia que el partit l’havien de guanyar des de la defensa, però a la represa van encaixar un parcial de 6-14, amb un Terrassa encertat en triples.

Al final del parcial, els blaus van recuperar el to defensiu i gràcies als punts de Tomeu i Navarro li van tornar a donar la volta al marcador, 46-41.

L’encert de tots dos va seguir al parcial definitiu i es va sumar a la continua feina al darrera i l’encert en els tirs lliures.Trencada la mala ratxa l’equip té ganes de recuperar posicions i intentarà tornar a guanyar d’aquí a dues setmanes a la pista del Vic.