Badalonès i Maristes, en ratxa

0
    38

30/11/2015.- A primera, els dimonis sumen 5 victòries consecutives tot i els problemes de lesions. A segona, l’Ademar ja en porta 8 i segueix liderant el grup 3.

El Badalonès segueix en ratxa i suma ja cinc victòries consecutives. Contra el Vilanova, a més va resoldre pràcticament al segon quart.

El partit no va començar bé pels dimonis amb un 2-9. Però només van ser uns primers minuts de desencert, ja que l’equip va reaccionar amb un parcial de 14-0 que deixava el rival molt tocat.

Els visitants no es van donar per vençuts i van tornar a entrar al partit, però un parcial de 8-0 al començar el parcial definitiu va tallar totes les opcions visitants.

El Badalonès va gestionar la diferència fins el final per sumar una victòria important tot i les adversitats.

Armand Solé i Èric Balagué van forçar per jugar i es van tornar a trencar. Tot i els problemes de lesions l’equip es manté segon a la classificació. El descans anirà bé a l’equip per recuperar efectius abans de visitar el Grup Barna.

A Seona, els Maristes van guanyar el derbi de la jornada en la visita del del Badalonès B. El partit va començar amb igualatat i pocs punts, 11-13. L'intercanvi de cistelles va seguir al segon parcial, sense haver un dominador clar, 31-37.

A la represa, el domini del joc interior i del rebot del rebot en particular, van posar per davant els Maristes 36-60.

L'actitud en defensa dels dimonis no va ser la que requeria el partit, i en comptes d'apretar al darrera, les pilotes perdudes van permetre a l'Ademar córrer i augmentar la diferència. Tot i el desavantatge, el van seguir lluitant i amb un parcial de 14-5 retallava les distàncies fins els 15 punts al final del tercer quat, 50-65.

Els Maristes però, no van deixar que s'acostessin més i van saber gestionar la diferència fins el 70-92 final i continuar liderant el grup 3. Després de l’aturada jugaran un altre derbi, a casa contra el Sant Andreu.

El Badalonès B jugarà a la pista del Baberà B, sense marge d'error per seguir a la zona tranquill.la després de dues derrotes.

El Sant Andreu arribarà al proper derbi després de perdre a casa contra el Caldes. El partit va ser igualat, sense grans avantatges, però al Natzaret li va faltar donar un pas endavant per donar-li la volta al marcador i no anar a remolc.

La defensa en zona visitant durant pràcticament els 40 minuts va provocar molts problemes als badalonins. Tot i així, van tenir les seves opcions. Però una errada pròpia  o una cistella providencial dels visitants sempre ho va impedir. En un final ajustat, l’encert en els tirs lliures va acabar decidint i el Sant Andreu va veure com la victòria s’escapava d’Ausiàs March, 66-69.

També derrota del Llefià al camp de La Mina per només un punt. Van controlar tot el partit amb petits avantatges, però a l’hora de la veritat les pilotes perdudes van passar factura. En la última jugada, els locals van poder anotar i es van quedar amb la victòria. D’aquí a dues setmanes reben el cuer, el Gramanet.