El líder tomba l’YFTA i la ‘Llefi’ no pot celebrar amb victòria els 300 de Souto

0
    52
    Arxiu

Guanyar el CE Mataró aquesta temporada és quasi una gesta que s’hauria de recompensar amb bonificació de punts. De fet, ja és tota una alegria poder marcar dos gols al totpoderós, qui aquest curs tan sols ha perdut 15 punts de 78 possibles. El Young Talent va remar de valent al seu Municipal contra el conjunt maresmenc. Tot i veure’s superat amb dos gols de desavantatge, els de Ricardo Parra van arribar a ficar-se en el partit amb 10 minuts encara per disputar (2-3). La derrota condemna els de Sant Roc a la posició de possible descens i haurà de recuperar el marge perdut en les 8 jornades que resten de Lliga. Per la seva part, la Unificació Llefià no va poder dedicar la victòria al seu entrenador, Jordi Souto, qui va arribar a la màgica xifra de 300 partits al capdavant del primer equip. A Canyelles, la ‘Llefi’ va caure per 4 gols a 2.

Diumenge a les 12 hores, l’YFTA juga al difícil camp del Mollet, i el Singuerlín visitarà Llefià.

A Tercera Catalana vam viure un intens derbi badaloní, l’únic d’aquesta temporada, entre el CF Lloreda de Benja Portillo i l’AE La Salut Pere Gol de Dani LaLaguna. Ambdós conjunts arribaven al matx quasi sense objectius a satisfer. Tant un equip com l’altre tenen la salvació a la butxaca i l’ascens massa lluny. Al camp del club més històric en regional es va viure un matx intens que va finalitzar amb empat a un. Dani Altimira va avançar els visitants al minut 34 però Juanuto, el porter local, va marcar en el temps afegit. Bogeria per una diana gens habitual per part del porter.

Finalment, a Quarta Catalana, la UE Bufalà va sumar davant el Sentmenat un triomf – per la mínima – 10 jornades després (0-1) i el Pere Gol B va empatar al Municipal de Premià de Mar (1-1).