El líder torna a patir però s’emporta els tres punts (1-0)

0
    34

Les pulsacions encara no han tornat a la seva normalitat a Llefià. Després de sumar els tres punts davant el Molinos (1-0), encara no se’n fa creus del triomf patit assolit al seu Municipal davant un equip mataroní molt lluitador i que per ben poc no va treure profit i rèdit de la visita al líder.

Javi Guerrero va fer l’únic gol vermell al minut 40 i el marcador ja no es va alterar més. Tot i que ocasions, hi va haver. A ambdues porteries. La Llefià va gaudir-ne de diverses aproximacions que per ben poc no van finalitzar en gol i el Molinos va reaccionar al tram final però es va trobar amb una gran actuació de Cesc de Bode sota pals. La millor i de les més completes del guardià local badaloní aquesta temporada.

Aquest triomf manté líder l’equip de Jordi Souto abans de la jornada de descans i dues setmanes abans de visitar Can Joan per jugar un partit que pot suposar mig ascens a Primera Catalana. El San Juan At. Montcada és segon a la taula, a 6 punts de distància de la Llefià.

A Tercera Catalana, el Lloreda també va camí d’aquest anhelat ascens de categoria però encara n’haurà de pencar de valent per assolir-ho. La jornada anterior va concloure el seu partit versus At. Masnou amb empat (1-1) i el Llavaneres ja es troba molt a prop, a tres punts de distància. El Young Talent també va sumar un punt davant la Mataronesa (2-2) i el Pere Gol va caure a Sant Cugat davant l’Atlètic Junior (4-1).

Per la seva banda, el Pomar va ensopegar per la mínima al camp del GP3 (2-1) i cedeix la primera posició al Bon Pastor. El Young Talent B va superar la Cosecha (1-3) i el Pere Gol B la Uni Bellvitge B (4-1).