El liderat en joc al Centenari

  0
  DSC_0318.JPG

  09/09/2012 – Dos dels equips que han començat millor la temporada es veuran les cares aquesta tarda. Qui guanyi d'entre l'Espanyol B i el Badalona serà líder al final de la tercera jornada

  L'Espanyol B és el rival d'aquesta tarda. A les 18 hores al Camp del Centenari. I ho serà també la setmana vinent. Dos partits que poden ajudar a saber quin és el millor equip del grup tercer en aquest inici de temporada. L'entrada en competició de l'Oriola ha provocat aquest rebombori de dates que ha portat a que el filial blanc i blau i el conjunt escapulat disputin el seu doble enfrontament pertinent del curs en les quatre primeres setmanes del campionat. Per tant, donada aquesta insòlita circumstància, un triomf aquesta tarda pot decantar per defecte també el partit posterior.

   

  El CF Badalona arriba a la cita amb voluntat de seguir mostrant la seva millor cara, la mateixa que va dur l'equip a debutar amb un fantàstic triomf contra l'Alcoià i a treure un més que apreciable empat de la seva visita al València B. Un nou filial es creua ara en la bona línia escapulada. El cos tècnic podrà comptar per a l'ocasió amb tots els efectius. Javi Moreno i Méndez Canario han aconseguit superar unes lleugeres molèsties físiques i podran ser de la partida si l'entrenador ho considera convenient. La totalitat dels jugadors del primer equip han estat convocats. Per tant, encara és tot un dubte quina serà l'alineació que esculli el tècnic. Si segueix confiant en el mateix esquema i els mateixos homes, l'alineació més probable seria: Marcos; Ferrón, Pelegrí, Gallardo, Bermudo; Xavi Muñoz, Borja, Joaquin; Robert, Bayón i Gabri.

   

  L'equip espanyolista respecta al Badalona. El seu tècnic, Raul Longhi, ha dit aquesta setmana que el conjunt badaloní és un dels més forts de la categoria. Va lloar el gran poder aeri i la tècnica dels futbolistes escapulats. Els dos triomfs precedents no han fet confiar-se al filial barceloní. Al contrari, els ha donat una empenta extra, un punt més d'energia per afrontar els següents compromisos. Contra això haurà de batallar el Badalona. Serà important contenir el bon moment anímic del rival a base de tenir la pilota i controlar el partit.