El nou calendari no s’aplicarà fins la setmana vinent

  0
  38
  orihuela-cf-espanyol-140310-3-ok.jpg

  08/09/2012 – Demà es jugarà contra l'Espanyol B, com estava previst. L'entrada de l'Oriola en el grup tercer ha fet modificar el calendari, però els canvis no tindran efecte en la jornada que s'ha de jugar aquest cap de setmana

  L'entrada en competició de l'Oriola, readmès per disposició judicial en la Segona Divisió B, ha causat que la Federació Espanyola (RFEF) l'hagi buscat lloc en el grup tercer. Per proximitat territorial, era el que tocava. Així que ara, el grup del Badalona comptarà des de la jornada quarta i fins al final de temporada amb 21 equips. L'entrada de l'Oriola en competició ha provocat la modificació del calendari. Ara, cada setmana, un equip dels que integren el grup es veurà en l'obligació de descansar. El més rocambolesc de tot plegat és que segons el nou calendari, demà el Badalona hauria de rebre precisament a l'Oriola i no al filial de l'Espanyol, el rival original segons el calendari antic. Però a efectes pràctics, el calendari nou entrarà en vigor a partir del proper cap de setmana, en la quarta jornada.

   

  Per tant, i per estrany que soni i resulti, l'Espanyol B serà el rival del CF Badalona les dues properes jornades. Segons estipulava l'antic calendari, demà a les 18 de la tarda escapulats i periquitos dirimiran al Centenari qui és el líder del grup. I d'acord amb el nou calendari, a la quarta jornada l'equip d'Albert Càmara haurà de viatjar fins a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per jugar contra el filial espanyolista. Per molt absurd que sembli, no és cap disbarat. Així doncs, doble ració de CF Badalona – Espanyol B en aquestes dues setmanes.