El LIDERTEL Badalona Dracs, a la final de la Copa d’Espanya (7-2)

  0
  Foto: @kmaimages

  Lidertel Badalona Dracs i Osos Rivas es jugaran el primer títol de la temporada a la gran final de la Copa d’Espanya, que se celebrarà el 18 o 19 de desembre.

  Els badalonins van superar una emocionant semifinal davant el Fuengirola Potros (7-2). Els andalusos, amb el seu poderós joc de carrera, van sumar moltes iardes per via terrestre, però a la “red zone” no van concretar les seves oportunitats davant uns Dracs que es van mostrar sense fissures en els moments clau.

  Els de Badalona, ​​a més, sí van ser capaços d’anotar amb el seu atac. La passada de touchdown de Sergi Gonzalo a Marcos Sánchez, al segon quart, va ser una acció de partit decisiva.

  Els primers compassos del partit van ser de domini de Potros, que van protagonitzar un primer “drive” llarg i sostingut que els va portar fins a la “red zone”.

  Els andalusos, però, van topar-hi amb la defensa de Dracs, que va parar l’ofensiva visitant i va recuperar l’oval. L’atac badaloní va haver de començar la seva possessió molt a prop de la seva pròpia “end zone”. Un mal “snap” li va costar encaixar dos punts amb un “safety” (0-2).

  Potros va tenir un altre atac per intentar ampliar el seu avantatge, però no ho van aconseguir i un mal “snap”, en intentar allunyar la pilota, els va deixar en una situació delicada que Dracs van saber aprofitar. Començant el “drive” en una gran posició de camp, Sergi Gonzalo va connectar amb Marcos Sánchez per posar els badalonins per davant (7-2).

  L’emoció va continuar a la segona meitat, on Potros van tornar a acostar-se a l’end zone badalonina. Els andalusos es van plantar a la iarda 11, però una vegada més la defensa de Dracs va fer acte de presència.

  Els de Fuengirola van gaudir d’una última oportunitat per capgirar el partit, però es va tornar a quedar amb la mel als llavis. Dracs va controlar el rellotge amb les carreres de Morlans i Fernández i va assegurar la victòria i el bitllet a la final.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí