El Llefià competeix amb deu contra el líder (1-0)

0
    30

11/01/2016 – La Unificació frega l’empat en uns últims 15 minuts en els quals va merèixer perforar la porteria del CE Premià.

Els dos clubs badalonins del grup II de Segona Catalana tornarien a la competició oficial el passat cap de setmana, després d’uns dies d’aturada a causa del Nadal.

Ni Llefià ni Lloreda podrien tancar la setzena jornada de lliga amb un bon resultat, malgrat competir a gran nivell en dos camps de màxima dificultat: el del Premià i el de la Fundació Hermes.

La Unificació no ho tindria gens fàcils en la visita a un dels pols importants del Maresme. Unes mans comeses per Isra Medina per tal d’evitar el gol de Joan Garcia deixarien el conjunt de Jordi Souto amb un home menys quan només s’havien jugat 30 minuts de partit.

Llavors, Uri Llaveria apareixeria per aturar el penal xiulat pel col·legiat, mantenint d’aquesta manera al Llefià dins de la pugna. El Premià, però, podria corregir la seva errada des dels onze metres just al límit del descans, sent Joan Garcia l’autor del 1 a 0 (45’).

Aguantant el tipus i creient en les seves opcions, la Unificació mereixeria l’empat durant els darrers 15 minuts de l’encontre, fase del partit que es convertiria en un autèntic atac i gol badaloní. Malauradament, els tres punts no es mourien de Premià, deixant la Unificació en sisena posició (28).

Massa Baby (2-1)

El Lloreda, per la seva part, tampoc podria sumar al camp de la Fundació Hermes. El conjunt badaloní veuria com el talent de Baby, exfutbolista professional natural de Badalona, el deixava sense cap opció.

L’ex de l’Almeria ‘B’ s’inventaria dues dianes en només 20 minuts (2’ i 21’) que decantarien l’encontre a favor del bloc d’Iban Tey i el Lloreda només podria marcar la diana de l’honor en el temps extra. Alberto López faria el 2 a 1 final, resultat que deixa el bloc de Carlos López en desè lloc (20).

Es manté la lluita

Per últim, al grup VI de Quarta Catalana, el Pere Gol aconseguiria imposar-se a domicili al Vilassar de Mar ‘B’ (1-2), resultat que manté els verds (37) a un sol punt de la primera plaça.

La sort del Pere Gol no la podria tenir la UD Águila (26), ja que la plantilla de Jorge Rincón cauria en el derbi contra el Badalona Sud ‘B’ (3-4). Qui sí que tancaria el cap de setmana amb un somriure seria la UE Bufalà (11), gran dominador del seu duel davant el filial del Cabrils (6-0).

En darrer terme, al grup XVI, el Sistrells (18) cauria a casa contra el Singuerlín ‘B’ (0-3) i el Badalona Sud (9) sortiria golejat en la visita del Besòs al seu camp (2-11). El Rayo (18), al grup XVII, recuperaria sensacions imposant-se al Veterans de Catalunya ‘B’ (1-2).