Plàcid retorn pel Badalonès

0
    27

11/1/2015.- Els dimonis segueixen a segons de grup després de guanyar amb còmoditat el Sant Medir. A Segona, en canvi, derrota dels Maristes i derbi pel Badalonès B.

El Badalonès va sumar una victòria més contra el Sant Medir en el retorn a la competició. Els dimonis segueixen arrossegant baixes importants però demostren jornada rere jornada el bloc que tenen.

A la pista del Sant Medir van arrencar amb un 0-10 que els va fer anar per davant tota la primera part i van arribar als 16 d’avantatge al descans.

A la represa els locals es van acostar a 6 punts, però el Badalonès va saber aturar la remuntada a temps i va tornar a apretar l’accelerador perquè no s’escapés el partit.

Un parcial de 2-20 entre el final del tercer quart i l’últim parcial els va donar un renda màxima de 24 punts. El rival va reduir diferències al final, però el partit ja estava resolt fins el 64-48.

La desena victòria de la temporada manté el Badalonès segon a la classificació del grup 2. Dissabte a les 19.15h reben el Morell.

A Segona, els Maristes van perdre el segon partit de la temporada a Mollet, en el retorn a la competició després de l’aturada nadalenca.

El partit va començar bé pels líder del grup 3. Amb contraatacs i encert van poder marcar el ritme al primer quart, 17-23.

Però el segon quart va condicionar el partit. Els locals van pujar la intensitat defensiva provocant  molts problemes per anotar als badalonins, només 8 punts. 3 triples consecutius del Mollet a minut i mig pel descans deixen el marcador 38-31.

A la represa, l’Ademar ho va intentar des de la defensa però sense encert en atac, fins a 17 tirs lliures fallats. No van poder amb la defensa rival i van anar a remolc tota la segona part, amb avantatges de 10 punts, fins el 65-53.

Diumenge intentaran recuperars-se a casa a les 19.30h en la visita del Barberà B.

El Badalonès B va guanyar el derbi de Segona contra el Llefià, tot i que va arribar a perdre de 20 punts.

El Llefià va imposar el ritme als primers minuts i als dimonis, amb baixes importants, el partit se li va posar molt costa amunt. Els locals van aprofitar els problemes del Badalonès B, sense recursos en atac ni intensitat al darrera, per agafar la iniciativa i arribar als 20 d’avantatge a mitjans del segon quart.

A partir d’aquí els papers van canviar. Al Llefià li van sorgir els dubtes quan més controlat tenia el partit. I els dimonis es van anar trobant més còmodes, amb solidaritat el defensa i imposant el seu ritme.

Amb aquestes dinàmiques el Badalonès va reduir la diferència a la represa i, amb paciència, li va donar la volta al marcador en el moment just per deixar el Llefià sense capacitat de reacció. Tot i controlar bona part del partit, l’encert del rival va fer que el Llefià cedís la iniciativa al parcial definitiu fins el 57-70.

El Badalonès rebrà el proper dissabte el Sant Nicolau mentre que el Llefià torna a tenir derbi, contra el Natzaret, dissabte a les 19.30h.

Un Sant Andreu també arribarà al derbi després d’una derrota al camp del Santa Coloma B. Els badalonins van començar dominant la primera part, amb variants defensives que van provocar que el Santa Coloma no es sentís còmode. El Natzaret es va posar per davant al marcador i la diferència al descans era de 8 punts.

A la represa, els errors puntuals del Sant Andreu van permetre als locals donar-li la volta al marcador i els errors es van agreujar en un últim quart igualat, fet que va permetre  el rival marxar al marcador.

A partir d’aquí, les presses per reduir la diferència van acabar amb més precipitacions que van eixamplar la diferència fins el 64-48. Al derbi del proper dissabte s’enfrontaran els dos últims classificats del grup, empatats a 3 victòries i urgències tots dos per sumar.