El Llefià empata a Lloret

0
    30

El Llefià perd una oportunitat de sumar tres punts de vital importància a Lloret.(1-1). Els de Badalona visitaven un equip de la part baixa de la taula amb la necesitat de sumar però el partit físic que van plantejar els de Lloret va fer que el Llefià nomès fós capaç de endur-se un punt.

Els de Badalona arribaven al Municipal de Lloret de Mar amb la intenció de donar un cop a la taula i allunyar-se de la zona de descens, davant tenien un Lloret que actualment es troba en les posicions de descens i que no ho posaria gens fàcil i és per això que els espectadors varen poden veure un inici de partit amb poques ocasions i amb un futbol poc vistós. Tot i això el Llefià no tenia ganes d'acomodar-se al partit i va canviar la dinàmica d'aquest amb un parell d'ocasions ben defensades pels de Lloret.

Quan el Llefià havia decidit llençar-se a l' atac, va aparèixer la figura de Daniel Rodríguez el qual al minut 20 va acabar una gran acció combinada amb un potent xut que entrava a la porteria local. El gol va ser un punt d'inflexió en el partit i va ser a partir d'aquí que va passar a ser un voler i no poder ja que cap dels dos conjunts era capaç de transformar cap bona combinació per portar el perill. Només petites accions aïllades portaven el perill a les porteries. Per tant, s'arribava al final dels primers 45 minuts amb avantatge visitant al marcador.

Amb la tornada dels vestidors, el partit seguia amb la mateixa tònica que havia tingut la primera part i cap dels dos equips creava perill exceptuant accions aïllades. Va ser precisament una d'aquestes accions la que va fer que el partit canvies la dinàmica i és que al minut 62 el Lloret posava l'empat al marcador de la mà de Marc Soler.  Tot i el gol, la dinàmica del partit no va canviar i es va arribar al final dels 90 minuts amb empat a un gol.

Per tant, el Llefià es situa amb 20 punts a la part mitjà de la taula ocupant la onzena posició.