El Joventut femení competeix 38 minuts a la pista del líder (59 a 48)

34
    j8.JPG

21/01/2014
    Les de Juanjo Casado mai es van rendir a la pista del Lluïsos de Gràcia

El Joventut femení va mostrar la seva millor cara per competir fins el final del partit a la pista més difícil de la competició, la del Lluïsos de Gracia.

Les de Juanjo Casado van fer un partit molt complet, sense deixar que les barcelonines marxessin en el marcador, i van estar lluitant fins a falta de 2 minuts.
    De fet, la diferència final d'11 punts va ser la màxima del partit.

A més, les verd-i-negres es van anar superant amb els problemes que van tenir. Al 1r quart Gisela Ferrer va haver de retirar-se per un cop al nas, mentre que al 2n, li va tocar el rebre a l'Erika, que tampoc va tornar a jugar.

Tot i això, el Joventut femení només perdia per 4 a la mitja part i va arribar a empatar el matx a la represa. Mantenint-se sempre en una diferència d'entre 5 i 7 punts per sobre, van arribar els 2 últims minuts de matx, en que les locals van fer valer la seva experiència i vant tancar un partit que els v costar molt.

Ara, amb l'equip al 100%, les de Juanjo Casado es preparen per l'important partit d'aquest cap de setmana, dissabte a les 17:30 a La Plana, contra el Grup Barna B, un rival directe.