El Llefià guanya el derbi de Segona

0
    32
    derbimingllef.JPG

2/2/2015.- El Llefià assalta Casagemes i el Natzaret es torna a aliar amb la defensa per guanyar.

El Natzaret torna a guanyar a darrera

El Natzaret s’enduu un partit molt treballat fins el final i suma 6 victòries consecutives.

El Sant Andreu va patir al primer quart amb un 3 a 10 de sortida per falta d’intensitat i ritme de joc, 9-14.

Ajustades les peces, l’equip va començar a funcionar i al segon quart, el Sant Andreu ja controlava el partit per marxar al descans per davant al marcador, 30-26.

Al tercer quart, les variants defensives permeten al Sant Andreu obrir una escletxa i marxar de 9 punts, 49-40.

Al començar l’últim quart, l’avantatge va pujar fins els 11 punts. Però el Sant Gervasi no es va rendir i va començar a apretar.

Els dubtes van entrar al Natzaret, fallant cistelles en atac. Però la solidesa al darrera va tornar a ser la clau per tornar a sumar en un final ajustat, 57-54.

Tania Hurtado i Eli Calvo van ser les màximes anotadores en un partit on totes les jugadores van sumar.

Dissabte que ve a les 19.15h buscaran la setena victòria consecutiva a la pista del Club Natació Terrassa.

El Llefià s’enduu el derbi de Casagemes

La igualtat entre dos equips que venen d’una bona dinàmica va marcar el derbi badaloní de la jornada a Segona Femenina.

Al final, l’encert del Llefià als minuts decisius va fer decantar la balança per endur-se el partit a domicili.

La bona defensa de la mà Pili Rodríguez i Dèbora Valls va fer que les visitants agafessin els primera avantatges, 10-14.

Al segon quart, la Minguella va pujar la intensitat en defensa i amb l’aparició d’Àlex Rueda li va donar la volta al marcador, 21-19.

A la represa, les blaves es van aprofitar dels 9 minuts sense anotar del rival per marxar de 10 punts. Els errors de la Minguella van impedir trencar el partit i   el Llefià va tornar a entrar al partit, 31-24.

Els tres triples del Llefià a l’últim quart apretaven el marcador i a dos minuts del final es posaven per davant.

Un contraatac de Laia Casas amb empat a 41 va ser definitiu. Amb 41-44, les blaves van tenir fins a dos triples per empatar el partit però no van entrar.

Per part del Llefià va debutar la cadet de 14 anys, Ainhoa Domínguez, amb 4 rebots molt importants.

Els dos equips busquen la salvació matemàtica als propers partits. La Minguella visita El Vendrell dissabte a les 20h i el Llefià rep el Manyanet Reus, diumenge a les 17.45h.