Males sensacions tot i guanyar

0
    50

2/3/2015.- El Badalonès suma amb només 55 punts anotats, un partit marcat pel desencert per part dels dos equips i que va arribar a guanyar de 20.

Ja al primer quart es va veure que ni Badalonès ni Terrassa tenien el dia en atac, 7-10.

Els dimonis van poder obrir una escletxa de 6 punts abans del descans, gràcies a la pressió sobre el base rival que va permetre Málaga i Verdú recuperar pilotes i sortir al contraatac. 26-20 al descans.

El Badalonès va trencar el partit a la represa. A la bona defensa col.lectiva es van sumar els tres triples consecutius de Suñé.

La diferència va arribar a ser de 20 punts, però una defensa en zona la va deixar en 16 al tercer quart, 46-30.

Tot i la zona la diferència es mantenia per sobre dels 10 punts. Però el relaxament i les rotacions van fer als dimonis encaixar un 0-12 en 2 minuts.

Tot i que la victòria no va perillar, l’equip va acabar amb males sensacions. Dissabte a la pista del Nou Badia intentaran treure’s aquesta espineta davant el primer rival amb el que van perdre a la primera volta.

El filial es col.loca segon

BadalonèsB i Neus van jugar un partit molt disputat a La Plana. Els dimonis es van trobar un rival molt intens durant els 40 minuts i amb una gran actitud.

El Neus va sorprendre amb un joc agressiu en atac i controlant les segones opcions. I el Badalonès B tenia problemes per trobar un joc còmode i efectiu.

Fins i tot els visitants van arribar a tenir 12 punts de diferència, que van obligar el Badalonès B a treballar de valent per guanyar.

A l’últim quart, l’esforç dels dimonis va tenir la recompensa de la remuntada i la pólvora del Neus es va acabar fins el 73-71 final.

La victòria combinada amb la derrota del Sant Adrià, deixa el Badalonès B segon a la classificació.

Diumenge a les 12.30h contra el Claret tocarà defensar aquesta posició.