L’Àguila suma la primera victòria

0
    27

Els de Badalona van sumar la seva primera victòria contra un rival de la part alta(4-2). L'Àguila va saber remuntar un partit que se'ls hi va posar en contra dos cops.

Els de Badalona rebien un rival de la part alta i que necessitava puntuar si volia seguir tenint opcions a les primeres places però el fet de jugar sense pressió donava als locals una petita avantatge.

El partit començava malament per als interessos badalonins i quan només s'havien disputat 4 minuts els de Llavaneres aconseguien avançar-se en el marcador de la mà de Joan Mora i feia que els de Badalona haguessin de remuntar si volien emportar-se el partit. Els dos conjunts seguien en posició ofensiva i en una internada dels locals, un rival feia caure al jugador local dins de l'àrea i provocava un penal que Pedro Durran s'encarregava d'executar i posava l'1 a 1 en el partit. Quan semblava que l'Àguila estava dins del partit es tornava a provocar la mateixa jugada a l'àrea contrària al minut 37 i aquest cop era Raul Gonzàlez posava, de nou, per davant als visitants. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part i el partit seguia obert.

La segona part començava amb els locals molt actius al partit i només començar tornaven a posar l'empat al partit amb un gol de Pedro Duran i que obria el partit completament. La intensitat i les possibilitats de guanyar van fer que els locals no es relaxessin i al minut 56 Pedro Duran marcava el seu tercer gol i el tercer de l'equip i posava a l'Àguila per davant quan quedaven 30 minuts. El partit seguia molt obert i els de Badalona van decidir tancar-se i aguantar la renda obtinguda i els va funcionar i no només no els van marcar sinó que quan quedaven dos minuts per al final van marcar el quart i definitiu gol de la mà de Gerard Muñoz que sentenciava el partit.

L'alegria saltava entre jugadors i aficionats locals que, tot i està a quarta catalana, aconseguien la primera victòria de la temporada.

Així doncs, l'Àguila ocupa l'última posició amb 1 punt mentre que el Llavaneres ocupa la vuitena plaça amb 41 punts.