Gran Canària, territori propici per Savané

  0
  1415_CR_SEMIFINAL_CJB-RMB_TABLERO (2).jpg

  24/02/2015 – El pivot del FIATC Joventut ha estat inclòs dins del quintet ideal de la Copa del Rei 2015, gràcies a les seves dues grans actuacions.

   

  Sitapha Savané ha estat, segurament, el jugador de la Penya més regular en aquesta Copa. El senegalès ha aconseguit una fita complicada: colar-se dins del quintet ideal sent un dels jugadors més veterans de la competició.

   

  Amb 36 anys, Sitapha Savané ha demostrat que amb esforç i un exhaustiu culte al cos és possible mantenir-se a un gran nivell físic. El pivot del FIATC Joventut ha compartit quintet ideal amb Jayson Granger, Sergio Rodríguez, Rudy Fernández i Ante Tomic.

   

  Dels cinc jugadors escollits, Savané és qui compta amb una trajectòria professional més llarga. El segon és Rudy Fernández, que farà 30 anys el pròxim abril.

   

  Sitapha Savané ha estat inclòs dins del millor quintet de la Copa per la seva actitud. El jugador de la Penya va sumar 8 punts, 5 rebots, 4 assistències – rècord amb el FIATC Joventut – i 3 taps (15 de valoració) en els 27 minuts que va disputar contra el Gran Canaria.

   

  En el duel de semifinals contra el Madrid, Savané va marxar fins als 16 de valoració, amb 14 punts, 4 rebots i 1 assistència en 21 minuts a pista. Les mitjanes de la Copa del pivot han estat de 11 punts, 4.5 rebots, 2.5 assistències 1.5 taps i 15.5 de valoració en 24 minuts per partit.